Ons Assortiment

Naast verse bloemen en planten hebben wij ook een ruim assortiment vazen en potten van merken zoals Brynxz, Causeway Bay, Countryfield en HS. 

 

Planten

 

Planten zorgen niet alleen voor gezelligheid in huis.
De groene kleur van planten werkt ook nog eens rustgevend en zorgt voor schone lucht in huis. Bij ons vind je een ruim assortiment van kleine plantjes voor in de slaapkamer tot grote planten voor op kantoor. 

 

Droogbloemen

 

Droogbloemen zijn niet meer weg te denken uit een interieur. 
Bij ons vindt je een ruim assortiment losse droogbloemen. Doordat wij alles per stuk verkopen is het ook mogelijk om door ons een droogboeket te laten samenstellen naar eigen wens. 
Naast de losse bloemen verkopen wij ook opgemaakte vaasjes met droogbloemen en kant-en-klare droogtoeven. 

Droogbloemen assortiment
Amberblokjes Sfeerfoto

Amberblokjes

 

Breng sfeer en geur in huis met ons ruime assortiment amberblokjes.
Geniet van de geur door het amberblokje op een mooi schaaltje te leggen of te hangen in een zakje in de woonkamer, toilet of kledingkast. 
De geur van een amberblokje blijf je ongeveer een jaar ruiken. Mocht de geur op een gegeven moment minder worden, dan kan je er wat vanaf schrapen. Het schaafsel kan je weer gebruiken in een geurbrander of in de stofzuigerzak.

Yankee Candle

 

In 20 landen worden deze heerlijke geurkaarsen al verkocht en ook bij ons vind je een ruim assortiment met verschillende formaten. De kaarsen bevatten aromatische oliën en natuurlijke extracten voor een bijzondere geurervaring. 

Sfeer foto

Potterie

Naast verse bloemen en planten hebben wij ook een ruim assortiment vazen en potten van merken zoals Brynxz, Causeway Bay, Countryfield en HS.

Winkelwagen